KAMI!

ZAPT Design (002131465-K) ditubuhkan pada awal 2012 dan didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM). Dua anak muda yang bercita-cita tinggi hanya dilengkapi pengalaman dalam industri reka bentuk dan percetakan. ZAPT adalah milik 100% Bumiputera.

Dengan slogan "DO IT RIGHT", ZAPT adalah syarikat yang akan mempesona dalam menyelesaikan tugas anda yang diamanahkan sambil memastikan anggaran anda tidak mempunyai kebocoran dengan keperluan mencetak semula atau mendesain semula. Sejak itu ZAPT terus menawarkan penyelesaian reka bentuk dan percetakan yang terbaik.

JANGKA
MASA
PANJANG

ZAPT membayangkan dunia dengan bahan reka bentuk cetakan yang betul. Matlamat kami adalah untuk menjadi yang terbaik dalam menyampaikan reka bentuk dan percetakan produk dan perundingan yang berkualiti. Kami berhasrat untuk menjadi rumah sumber yang berkuasa dan memainkan peranan penting dalam mengukuhkan dan membangunkan reka bentuk tempatan dan industri cetakan.

UNTUK
ANDA

Usaha kami adalah untuk membantu menggunakan bajet percetakan dan reka bentuk dan mendapatkan keluaran berkualiti dan kuantiti maksimum. Oleh itu, kami membantu menyampaikan penyelesaian terbaik untuk permulaan menggunakan keputusan percetakan dan reka bentuk. Kami memastikan produk anda kelihatan baik.

“Kami Reka Bentuk Apa Saja.”

Dalam mengupah pereka grafik, anda biasanya menghadapi 3 situasi. Salah satunya adalah firma gah yang profesional yang mengenakan bayaran tinggi. Dua, pereka grafik sambilan yang memberikan harga murah dengan risiko yang sangat tinggi atau Tiga, jika anda bernasib baik, anda akan menemui seseorang seperti kami. Di sinilah reka bentuk yang berpatutan dengan jaminan kualiti dan kepuasan. Menerusi kami, kami akan membantu anda mengubah lakaran kertas tisu ke karya seni yang mengagumkan.

“Kami Mencetak Semuanya.”

Terdapat beberapa pencetak di luar sana yang menawarkan harga yang murah, namun ramai dikalangan mereka tidak dapat menjamin kualiti yang anda inginkan. Kami lebih mengetahuinya. Kami mempunyai pencetak kami yang dipilih sendiri yang terbukti untuk memastikan kualiti yang terbaik. Kami tidak hanya mencetak, kami terlibat dalam proses percetakan untuk melakukannya dengan cara yang betul. Jangan berjudi. Pilih reka bentuk Zapt sebagai perunding pencetak anda.